Volver al listado

Venta de piso en Concòrdia de 4 habitaciones y 106 m²

245.000 €
4
2
106 m²

Características

  • Año de construcción: 1973
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
Certificado energético en trámite

Descripción

Aquest pis àmpli i lluminós està situat en una ubicació privilegiada a Sabadell, a prop de la Via Aurelia i  Olímpia. Amb 4 habitacions espaioses, 1 bany complet i 1 lavabo, aquesta propietat ofereix un espai ideal per a una família o aquells que busquen comoditat i amplitud. El pis té: 4 habitacions àmplies que ofereixen espai per a totes les necessitats de la teva família. 1 bany complet i 1 lavabo addicional per a la comoditat de tots els membres de la família. Cuina totalment equipada per a les teves necessitats culinàries. Un menjador acollidor per a les reunions familiars i els àpats. Una terrassa que permet gaudir de l'aire lliure i la tranquilitat Un safareig per a la teva conveniència. Aquesta propietat és totalment exterior, i la llum del sol inunda l'espai, creant una atmosfera càlida i acollidora. Situat a prop de la Via Aurelia i la Zona Olímpia,  a tocar del'Estadi Nova Creu Alta i l'Eix Macià de Sabadell, aquesta propietat té una ubicació excel·lent amb accés a tot tipus de serveis i transport públic. Restaurants, comerços i supermercats a prop per a la teva comoditat. Accés fàcil a les principals vies de comunicació i transport públic que et connecten amb Barcelona i altres ciutats de la comarca.  Per obtenir més informació o concertar una visita, posa't en contacte amb nosaltres. Aquest pis a Sabadell ofereix l'oportunitat de viure en un espai còmode i ben situat. No deixis passar aquesta oportunitat de fer d'aquest lloc la teva  nova llar.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Concòrdia, Concòrdia - Can Rull, Sabadell

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

L’ eix horitzontal s.l

pisos, oficinas, locales en alquiler o venta en sabadell, administración y gestion de finc...

Ref. anuncio:

1172

Última actualización:

21/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con L’ eix horitzontal s.l

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.