Volver al listado
69 FotosVídeo

Venta de piso en El Putxet i el Farró de 2 habitaciones con balcón y aire acondicionado

578.000 €
2
2
110 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1964
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 4ª
  • Sistema calefacción: central

Consumo

152 kWh/m² año

Emisiones

152 kg CO₂/m² año

Descripción

"Esplèndid Pis en Venda a Sarrià-Sant Gervasi, tocant la Via Augusta i amb vistes a la Gal·la Placídia Us presentem aquesta magnífica oportunitat d'adquirir un pis excepcional a un dels barris més prestigiosos de Barcelona, Sarrià-Sant Gervasi. Situat al costat de Via Augusta i molt a prop de l'emblemàtica Gal·la Placídia, aquest lluminós i espaiós pis ofereix comoditat, estil i una ubicació privilegiada. Característiques Principals: Dimensions: Amb una superfície de 102 m², aquest pis destaca per la seva amplitud i distribució intel·ligent. El saló principal inclou 30 m², oferint un espai perfecte per relaxar-se i gaudir. Dormitoris Còmodes: Disposa de 2 habitacions de 10 m² cadascuna amb armaris de paret que ofereixen una solució pràctica per a l'emmagatzematge. Cuina espaiosa: La gran cuina independent inclou un menjador integrat i un rebost, proporcionant un ambient acollidor. Comoditats Addicionals: El pis disposa de 2 banys complets, un rebedor elegant i tres balcons exteriors que ofereixen vistes encantadores del carrer. Finca Jove: Situat en una finca jove construïda el 1964 i en perfecte estat de conservació, aquest pis ofereix un entorn elegant i ben cuidat. Serveis: La finca disposa de 2 ascensors i servei de porteria, garantint comoditat i seguretat per als residents. A punt per entrar a viure: Aquest encantador pis està llest per entrar a viure, amb terres de parquet, calefacció central i aire condicionat que ofereixen confort durant tot l'any. Ubicació Privilegiada: Amb una ubicació cèntrica i ben comunicada, aquest pis és a prop d'una àmplia varietat de transports, comerços i opcions d'oci. Despeses de comunitat: 83?€ Mensuals IBI: 196,46?€ Trimestrals No perdis l'oportunitat de fer teu aquest pis impressionant a Sarrià-Sant Gervasi. Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació i per concertar una visita".
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

El Putxet i el Farró, Sarrià - Sant Gervasi, Barcelona

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Inmogracia

Ref. anuncio:

IG-RIERA

Última actualización:

23/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Inmogracia

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.