Volver al listado
31 FotosVídeoPlanos

Venta de piso nuevo en calle Fondo de 3 habitaciones con piscina y ascensor

320.000 €
3
2
89 m²

Características

  • Planta 2ª

Consumo

22 kWh/m² año

Emisiones

3 kg CO₂/m² año

Descripción

Terrassa Haus, primera promoció plurifamiliar d'habitatges a Catalunya certificada pel Passivhaus Institut alemany. Està ubicada al nucli històric de Terrassa, Camí Fondo, 19-21 i també disposa de locals en venda. Entrega immediata. Ofereix lluminosos habitatges exclusius d'1, 2, 3 i 4 dormitoris, amb plantes baixes amb jardí, habitatges de planta primera i segona amb balcó i amplis dúplex amb terrassa i bones vistes. També disposa d'unes àmplies zones comunitàries amb gimnàs i coworking privats totalment equipats (ambdós indoor/outdoor), piscina, solàrium i bike-room que suposen una ampliació del propi habitatge. Localitzada a tan sols 7 minuts a peu de estació del Nord i 5 mn del Mercat de la Independència, disposa de tots els serveis a abast: comerç, restauració, oci, cultura. Amb acabats de qualitat, l'estàndard Passivhaus garanteix un alt nivell aïllament tèrmic i hermeticitat a aire, absència de ponts tèrmics, finestres d' altíssima qualitat i ventilació mecànica controlada de doble flux amb recuperació de calor. L'objectiu és assolir un excel·lent nivell de confort amb una renovació constant de aire per a una millor higiene i qualitat. A més de disposar d'una qualificació energètica Lletra A, té per objectiu reduir dràsticament el consum energètic fins a un 90% respecte d'un edifici convencional, tot creant-ne un de saludable i confortable, prioritzant el control passiu de la transferència de calor per l'envolupant tèrmica. El seu alt estàndard d'estalvi energètic també fa que la hipoteca per a aquests tipus d'habitatges, anomenada "verda", gaudeixi d'una bonificació al tractar-se d'un habitatge sostenible. Terrassa Haus, un valor segur amb garantia de futur. *Promoció amb certificació "Passivhaus" *Imatges merament informatives sense valor contractual. Mobiliari i decoració no inclosos en els preus.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Barri del Centre, Centre, Terrassa

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

CAMBOLICO

Ref. anuncio:

2º3ª

Última actualización:

18/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con CAMBOLICO

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.