Volver al listado

Piso en venta en Centre - Salt de 3 habitaciones con balcón y aire acondicionado

160.000 €
3
2
99 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2000
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 3ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

161 kWh/m² año

Emisiones

32 kg CO₂/m² año

Descripción

Amb Espai i viure ara és el moment. Descobreix l'espai perfecte per viure al màxim el present. Aquest pis de 3 habitacions es troba en un estat impecable a Salt, una ubicació ben comunicada a tan sols 20 minuts del cor de Girona i l'estació de l'AVE. Situat a la tercera planta d'un edifici amb ascensor, aquesta llar ofereix una orientació sud que captura la llum natural gran part del dia. Amb una superfície de 99m2 construïts, aquest pis inclou un balcó acollidor, oferint un espai perfecte per relaxar-se i gaudir del sol. Al entrar, seràs rebut per un ampli rebedor amb un armari encastat, seguit d'una acollidora sala d'estar-menjador amb sortida al balcó, ideal per a reunions familiars o moments de tranquil·litat. La cuina independent es troba en un estat impecable, totalment equipada amb mobles alts i baixos, placa, forn i campana extractora. Pel que fa a la zona de descans, aquest pis ofereix tres dormitoris, dos dels quals són dobles, perfectes per a la teva comoditat. A més, disposa de dos banys complets amb plat de dutxa, garantint una funcionalitat i confort excepcionals. Les qualitats d'aquesta propietat garanteixen un bon gust i acurat manteniment, amb paviments de parquet, finestres d'alumini amb doble vidre que asseguren una bona aïllament acústic i tèrmic, calefacció de gas ciutat amb radiadors per mantenir-te càlid durant els mesos més freds, i fins i tot aire condicionat per mantenir la frescor durant l'estiu. L'edifici, l'escala i l'ascensor es troben en excel·lent estat, oferint una sensació de confort i seguretat des del primer moment. A més, disposa de pàrquing opcional per a la teva comoditat. Si busques una llar en un edifici tranquil, envoltat de tots els serveis i una gran varietat de comerços, i amb una comunicació excel·lent, no dubtis en trucar-nos. Estarem encantats d'atendre't i mostrar-te tot el que aquesta propietat té per oferir. Contacta amb nosaltres avui mateix a Espai i Viure, més que Serveis Immobiliaris, a l'avinguda Sant Francesc 11, Girona.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Salt

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

104429670

Última actualización:

19/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.