Volver al listado
11 FotosPlano

Piso en venta en Platja Gran de 3 habitaciones con balcón y aire acondicionado

225.000 €
3
1
79 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1968
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 2ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

232 kWh/m² año

Emisiones

39 kg CO₂/m² año

Descripción

Amb Espai i viure ara és el moment. Descobreix una oportunitat única d'estrenar, al cor de Palamós, aquest acollidor pis totalment rehabilitat. Situat a la planta segona d'un edifici tranquil que t'ofereix una experiència moderna i confortable. Amb una superfície de 75 m2, aquesta llar ben dissenyada captura la llum a través de les seves àmplies finestres i el seu balcó exterior, oferint un espai lluminós i acollidor. Entra en un espai obert de menjador-estar i cuina. La moderna cuina oberta està equipada amb electrodomèstics, oferint un espai funcional i elegant. Amb tres habitacions ben distribuïdes. Un bany completament equipat compleix les necessitats de la vida quotidiana amb comoditat i estil. Les qualitats d'aquest apartament han estat escollides amb gust; els paviments de gres porcellànic imiten a la perfecció el parquet, mentre que els tancaments exteriors d'alumini amb doble vidre garanteixen un alt nivell d'aïllament acústic i tèrmic. A més, la calefacció i l'aire condicionat per conductes asseguren una temperatura perfecta durant tot l'any. Ubicat al centre de Palamós, a prop de tots els serveis necessaris i amb excel·lents comunicacions, aquest apartament és ideal per a aquells que busquen comoditat i un estil de vida actiu, aquesta és una oportunitat que no pots deixar escapar. Per a més informació o per concertar una visita, posa't en contacte amb Espai i Viure + que Serveis immobiliaris a l'avinguda Sant Francesc 11, a Girona. El nostre equip professional estarà encantat d'acompanyar-te.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Platja Gran, Palamós

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

104543128

Última actualización:

09/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.