Volver al listado
30 FotosVídeoPlanos

Ático en venta en calle Barcelona de 3 habitaciones con terraza y balcón

445.000 €
3
1
102 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2022
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 6ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

46 kWh/m² año

Emisiones

18 kg CO₂/m² año

Descripción

Habitatge a estrenar, amb opció a aparcament i traster al centre de Girona, al costat de l'estació Ave Girona. Únic a Girona, àtic de 102 m2 construïts amb terrassa privada de 36 m2 i vistes panoràmiques, gran cuina tipus americana, sala d'estar i dormitori principal amb accés a la terrassa, a la zona de nit 2 dormitoris, bany i espai dormitori despatx molt ampli de 22 m2 i amb possibilitat de fer-hi un segon bany. Acabats de primera qualitat, paviments de parquet, tancaments exteriors amb aïllament triple i pont tèrmic, fusteria interior lacada en blanc, persianes motoritzades, domòtica, gas natural i climatització, alarma. L'Edifici Barcelona44 et convida a viure al centre de la ciutat amb totes les comoditats. 30 habitatges funcionals i 30 aparcaments pensats per viure amb qualitat al centre de Girona. Habitatges de 2,3 i 4 dormitoris, tots ells amb grans sales d'estar, cuines integrades, dormitori amplis i espais destinats a despatx ideal per el teletreball. Tots els habitatges tenen sortida a l'exterior, les plantes baixes tenen accés a una terrassa amb jardí privat de 58 m2 orientats a oest i els àtics terrasses privades de 32 m2 amb vistes panoràmiques. El disseny és funcional i les qualitats han estan triades per aconseguir confort, eficiència i durabilitat. CEE B. Entrega immediata. Si desitja comprar una llar al centre de Girona primer vingui a conèixer l'edifici Barcelona 44, estarem encantats d'atendre'l.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Eixample Nord – La Devesa, Girona

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

97814062

Última actualización:

02/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.