Volver al listado
18 FotosVídeoPlano

Venta de piso en Santa Clara-Caputxins-Hospital de 2 habitaciones con terraza y jardín

295.000 €
2
1
72 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

Descobreix l'Harmonia al Parc Josep Mª Sert de Vic Al cor del Parc Josep Mª Sert de Vic, s'aixequen aquests exclusius habitatges de nova construcció, oferint una vida de luxe i comoditat en el mateix centre de la ciutat. Amb una ubicació residencial privilegiada, aquest enclavament et brinda accés a tots els serveis necessaris per a una vida plena i convenient, des de escoles fins a botigues i centres d'atenció primària. Aquesta llar, cuidadosament dissenyada, compta amb dues espaioses habitacions que ofereixen un refugi de tranquil·litat i descans. Amb 72 metres quadrats construïts i un bonic jardí de 26 metres quadrats, tindràs espai més que suficient per a gaudir de la teva vida quotidiana i crear moments memorables amb els teus éssers estimats. La planta baixa ofereix un disseny obert i lluminós, on l'ampli saló-menjador es fusiona perfectament amb la moderna cuina americana. Des d'aquí, s'accedeix directament al jardí privat, on podràs relaxar-te a l'aire lliure i gaudir de la serenitat que ofereix aquest oasi urbà. Les portes lacades amb blanc afegeixen un toc de sofisticació, mentre que la tecnologia de l'aerotèrmia garanteix un ambient confortable durant tot l'any. Amb acabats d'alta qualitat i una ubicació immillorable, aquesta propietat representa una oportunitat única per a aquells que busquen una vida de luxe i comoditat al cor de Vic. T'agradaria experimentar l'harmonia i l'encant d'aquesta llar en persona? somMGO.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Santa Clara-Caputxins-Hospital, Vic

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

MGO immobiliària

Obrint-vos portes

Ref. anuncio:

090993

Última actualización:

29/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con MGO immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.