Volver al listado

Piso en venta en Centre - Castellar del Vallès de 4 habitaciones con terraza y balcón

224.000 €
229.000 €
4
2
109 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1988
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

FINQUES CLAVÉ 7 comercialitza la venda d'aquest pis al mateix centre de Castellar del Vallès. Te una superfície construïda de 109 m2 i es distribueix en un rebedor que dóna pas a un gran i lluminós menjador de 26 m2 amb llar de foc i sortida a un balcó de 5 m2 amb vistes al carrer. La cuina, es independent tipus office i te sortida a un pati de llums de 10 m2. Ens endinsem a la zona de nit a través del passadís i tenim 2 habitacions dobles exteriors (una d'elles és tipus suite amb bany amb plat de dutxa) i 2 habitacions individuals interiors de bon tamany. Per últim tenim un altre bany amb plat de dutxa. Destaquem que el pis te aire condicionat, calefacció a gas natural, descalcificador, terres de parquet i gres, fusteria exterior d'alumini, la finca te ascensor i es ven amb plaça d'aparcament i traster inclosos en el preu. Si vols fer una visita, no dubtis en trucar-nos al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem! Disponibilitat de la finca a acordar. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l'ITP; (iii) l´aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o bé trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Castellar del Vallès

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

FINQUES CLAVÉ 7

Ref. anuncio:

10.340

Última actualización:

25/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con FINQUES CLAVÉ 7

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.