Volver al listado
19 FotosVirtual TourPlano

Dúplex en venta en calle Majorag Viliella de 1 habitación y 70 m²

135.000 €
1
1
70 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior

Consumo

Emisiones

Descripción

venda dúplex que s'ha construït rehabilitant totalment un antic paller i seguint la manera tradicional de les edificacions de la zona, mitjançant parets de pedra, teula àrab rústica i fusteries i bigues en fusta natural. Situada en el petit i tranquil poble de Músser, entre Martinet i Arànser. S'hi poden fer diverses activitats, a l'hivern, es pot disfrutar de la pràctica de l'esquí de fons o excursions amb raquetes a les estacions de Lles o Arànser, o la pràctica de l'esquí alpí o de muntanya a les estacions de la Molina i la Masella. A qualsevol època de l'any, des de el poble hi ha molts senders i antics camins per fer excursions a peu i altres activitats com rutes a cavall, amb bicicleta, quad.. . pràctiques d'espeleologia a les coves d'Anes, excursions amb globus, entre d'altres activitats. La vivenda es composa d'una planta baixa d'espai diàfan que dona cabuda a la zona d'estar / menjador i la cuina, equipada amb vitroceràmica, campana extractora i pica. Compta també amb l'espai necessari i les instal·lacions per frigorífic i rentavaixelles. Disposa també d'estufa de llenya de tipus nòrdic, llesta per al seu funcionament. A la primera planta que s'hi accedeix mitjançant una amplia escala metàl·lica de cargol, hi trobem un dormitori doble amb espai estudi i el bany, amb dutxa i WC i rentamans amb moble interior. També un espai distribuïdor on s'hi port instal·lar un armari encastat. Tant el dormitori com el bany disposen, a banda d'altres finestres a l'exterior, de finestres d sostre tipus Velux. Disposa d'un soterrani de 12,00m2 accessible des de la zona d'estar / menjado (accés al soterrani/traster a reformar), on es troba situar l'acumulador que proporciona aigua calenta a tota la vivenda. Instal·lació elèctrica preparada per a la calefacció i conduccions d'aigua segons normes. possibilitat de fer una altra habitació.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Lles

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

finques bellver

LA CONFIAZA SE GANA NO SE COMPRA

Ref. anuncio:

000280

Última actualización:

30/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con finques bellver

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.