Volver al listado

Piso en venta en carretera De Sant Joan de 3 habitaciones con garaje y balcón

295.000 €
3
3
197 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Planta 2ª

Consumo

59 kWh/m² año

Descripción

Es troba en una zona privilegiada de la vila, a dos minuts a peu del centre, nucli antic i Monestir, a prop de tots els serveis, el CAP, la zona comercial, l'estació d'Autobusos i RENFE, amb unes magnífiques vistes a les muntanyes de Ripoll i sobre el Passeig de Sant Joan on es fa el mercat setmanal. L'habitatge està a la segona planta d'un edifici plurifamiliar amb tres façanes exteriors, dos balcons en façana principal i part façana lateral i una terrassa (25 m2) en façana posterior. Ascensor. Entrada i distribuïdor. Lavabo de cortesia. Sala (42 m2) com a zona d'estar/despatx, amb sortida a un balcó de la façana principal i accés a un espai tancat que fa de galeria-mirador. Una segona sala (35 m2) com a zona d'estar/menjador amb llar de foc amb i sortida directa a la terrassa posterior (25 m2). Un bany complet. Cuina (20 m2) amb mobles de roure, vitroceràmica d'inducció, planxa, forn (Miele), dues campanes d'extracció. Safareig. Un distribuïdor i/o vestidor amb armari encastat, la suite (17 m2) amb armari encastat i sortida directa a balcó de façana principal i lateral i bany privat (11 m2) amb jacuzzi, plat de dutxa sauna i dos lavabos encastats en taulell de marbre, terra de gres i ventilació per façana lateral. Paviments interiors de marbre travertí, armaris i portes interiors de roure. Tancaments exteriors de PVC i persianes motoritzades. Annex/estudi (10m2) a la planta sota coberta amb llum natural. En planta soterrània una plaça d'aparcament per dos vehicles.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ripoll

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

IMMORIPOLLESA

Immoripollesa, la teva immobiliària de referència a Ripoll i comarca amb més de 50 anys d'...

Ref. anuncio:

CV46

Última actualización:

04/10/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IMMORIPOLLESA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.