Volver al listado
31 FotosVídeo

Venta de piso en Eixample de 4 habitaciones con terraza y garaje

440.000 €
4
2
111 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1968
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 2ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

JORDI LLAURADÓ IMMOBILIÀRIA, li ofereix un pis de luxe amb una situació privilegiada davant del mar, en una de les millors zones de Salou, oferint unes vistes extraordinàries que captiven des del primer moment. La seva gran terrassa és un veritable paradís privat, on es pot gaudir de la tranquil·litat i la bellesa del mar Mediterrani. El menjador-estar té una gran superfície de tancaments de vidre que ofereixen unes vistes espectaculars al mar. Aquest espai lluminós i ventilat captura la llum natural del sol i crea una atmosfera serena i relaxant perfecta per a moments de tranquil·litat i contemplació. El mobiliari elegant i confortable, crea un ambient acollidor i sofisticat on els residents poden gaudir de moments de convivència, relaxació i entreteniment. És el lloc ideal per compartir àpats en família, rebre convidats o simplement relaxar-se mentre es gaudeix de la bellesa del mar. Aquest pis disposa de 4 habitacions, dues de les quals són dobles, oferint espai suficient per a la família o els convidats. Tant la cuina com els banys han estat reformats recentment amb un toc de modernitat i elegància, igual que la fusteria i els mobles de tot el pis, proporcionant un ambient sofisticat i acollidor. Aquesta propietat no només és ideal per a gaudir de vacances inoblidables, sinó també per a viure-hi tot l'any. A més, es troba a prop de tots els serveis bàsics, com ara botigues, restaurants, centres d'oci i transport públic, garantint una vida còmoda i convenient per als seus residents. A més, és una finca de pocs veïns, amb persones respectuoses que crean un ambient acollidor i familiar. La plaça de pàrquing a la mateixa finca proporciona comoditat i seguretat per als residents, facilitant l'accés al vehicle en qualsevol moment. L'entrada que es troba en un lateral de l'edifici, és ample, de fàcil maniobra i es troba a peu pla. Les places no són fixes, van rotant any rere any entre els propietaris. No dubti a contactar amb nosaltres per a més informació o bé per a concertar una visita. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Eixample, Salou

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

104421156

Última actualización:

02/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.