Volver al listado

Venta de terreno en calle Pintor Fortunyo de 238 m²

42.000 €
238 m²

Descripción

Solar per construir al casc antic d'Horta de Sant Joan. De 238m2 tots ells edificables, amb accés per dos carrers. El solar té moltes possibilitats ja que aprofitant el desnivell del carrer es pot, construir un edifici amb dues entrades una per la planta baixa i l'altra pel primer pis. Des de la construcció hi haurien vistes al massís dels Ports. Vine a descobrir-lo. Em de tenir en compte que Horta té un dels nuclis antic més bonics de la comarca, a més de les magnifiques muntanyes que l'envolten. Podem dir que es un del pobles més turístics de la comarca amb punts d'interès importants tant dins de la població com al seu terme municipal, ja que tenim els ports Tortosa Beseit just al davant del poble. El municipi esta molt ben comunicat amb Tortosa i Alcañis gracies a una línia d'autobus que fa varis seveis al dia i tots els dies de la setmana.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Horta de Sant Joan

Anunciante

Bioespais

Ref. anuncio:

TAHO104

Última actualización:

05/07/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Bioespais

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.