Volver al listado

Terreno en venta en Peralada de 1300 m²

36.000 €
40.000 €
1.300 m²

Descripción

Oportunitat única per adquirir un terreny en venda! Aquest immoble destaca per les seves característiques excepcionals. Amb una superfície total de 1.300 m², aquest terreny és totalment planer i està envoltat d'una tanca perimetral. Situat a tocar del riu Llobregat, aquesta propietat ofereix aigua abundant per a qualsevol ús que desitgis donar-li. A més, aquest terreny també compta amb una caseta d'obra de 2x5 m², que et proporciona un espai addicional per a emmagatzemar eines o materials. La seva ubicació és molt valorada, a prop de Figueres i amb fàcil accés a la N-II i l'AP-7. Amb moltíssimes possibilitats, aquest terreny et brinda l'oportunitat de crear el teu propi hort o simplement gaudir de l'espai per a desconnectar de la vida urbana. A més, a només 1 km del nucli urbà més proper, tens tots els serveis a l'abast. No deixis escapar aquesta oportunitat única! Vine a veure aquest terreny i parlem sobre les possibilitats que ofereix. Estem segurs que arribarem a un acord satisfactori.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Peralada

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Anunciante

Josep Lluís

Ref. anuncio:

2512

Última actualización:

09/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Josep Lluís

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.