Volver al listado

Terreno en venta en Montellà i Martinet de 4215 m²

1.040.000 €
4.215 m²

Descripción

terreny a la part alta de la població ceretana de Martinet, amb orientació sud, ofereix diversos avantatges destacables. Primerament, l'orientació sud assegura que la propietat rebrà llum solar durant la major part del dia, cosa que no només és beneficiós per a l'aprofitament de llum natural i calor solar durant els mesos més freds, sinó que també pot contribuir a una major eficiència energètica. Amb aquest plantejament, el projecte urbanístic a Martinet promet ser molt atractiu tant per a inversors com per a futurs residents, integrant opcions d'habitatge assequible amb cases de mercat lliure. L'inclusió de tres cases de protecció oficial i una de preu concertat demostra un compromís amb l'accessibilitat i la sostenibilitat social, proporcionant opcions habitacionals a famílies o individus que potser no podrien permetre's una propietat en aquesta ubicació de manera convencional. Cada casa, amb una superfície de 150 m², ofereix prou espai per a una vida còmoda i funcional, permetent diversos dissenys i distribucions interiors que poden adaptar-se a les necessitats específiques de cada família. A més, aquesta mida permet la incorporació d'espais verds privats o zones comunitàries, afavorint un estil de vida que valora tant la intimitat com la comunitat. La vista al Cadí pot ser un dels seus majors atractius, donant a la propietat un valor afegit pel seu entorn natural i panoràmiques impressionants. Aquest tipus de vista no només millora l'experiència de vida al dia a dia, sinó que també pot ser un punt clau en l'increment del valor de la propietat al llarg del temps. Estar situat a Martinet també ofereix l'avantatge d'estar en un entorn tranquil i rodejat de naturalesa, perfecte per a aquells que busquen una escapada del bullici de la ciutat o simplement volen gaudir de la bellesa del paisatge del Pirineu català. La proximitat a zones naturals permet fàcil accés a activitats a l'aire lliure com ara senderisme, esquí, i muntanyisme, convertint-lo en un lloc ideal per als amants de l'esport i la naturalesa. A l'hora de considerar la construcció o compra en aquesta ubicació, seria prudent tenir en compte aspectes com l'accessibilitat durant tot l'any (especialment durant els mesos d'hivern), la disponibilitat de serveis bàsics (aigua, electricitat, internet), així com les normatives locals de construcció, per assegurar-se que el projecte compleix amb tots els requisits legals i és respectuós amb el medi ambient. En resum, un terreny amb aquestes característiques ofereix una oportunitat única per a la construcció d'una llar o inversió immobiliària, combinant bellesa natural, tranquil·litat i un estil de vida saludable amb l'avantatge d'estar a prop de les comoditats i serveis necessaris. DT.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Montellà i Martinet

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

finques bellver

LA CONFIAZA SE GANA NO SE COMPRA

Ref. anuncio:

010023

Última actualización:

23/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con finques bellver

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.