Volver al listado
11 FotosVídeoPlanos

Terreno en venta en Garriga, La de 234 m²

150.000 €
234 m²

Descripción

Magnífic terreny a Can Noguera Disposem d'un terreny de 234m2 (28 mts de llarg * 8,4 mts d'amplada) consolidat com a urbà, que esdevé una oportunitat excepcional per a la construcció d'un habitatge unifamiliar en una zona privilegiada. Es tracta d'una de les poques opcions que encara queden disponibles en aquesta zona. A més, la seva ubicació a tan sols cinc minuts a peu del centre de la Garriga, en un entorn tranquil, el fa ideal per a aquelles famílies que busquin llibertat i mobilitat sense haver de dependre del vehicle. El terreny es troba en una Zona A2 d'Eixample i permet la construcció d'un habitatge amb planta baixa i dos altres plantes. La seva alçada reguladora màxima és de 10,5 metres i té una profunditat edificable de 15 metres. A més, té l'ús com a vivenda plurifamiliar amb una densitat de 1 vivenda per cada 100 m2 construïts. Si esteu interessats en aquesta oferta, no dubteu en contactar amb nosaltres per obtenir més informació. La Garriga es troba a la comarca del Vallès Oriental, a només 35 km de Barcelona, amb excel·lents accessos a l'AP-7 i la N-II. La zona està dotada de tota mena de serveis, incloent col·legis internacionals com el SEK i l'ISCAT, un centre mèdic, un cinema, un teatre, balnearis d'aigües termals, així com transport públic amb autobús i la línia de RENFE R3 que connecta amb Barcelona i Puigcerdà. La Garriga es troba prop del Parc Natural del Montseny, envoltada per les muntanyes de Puiggraciós, Tagamanent, Sant Cristofol i els boscos del Malhivern, el que la converteix en un lloc ideal per als amants de la natura i els entusiastes del senderisme. Si cerqueu un lloc tranquil i relaxat per viure, però sense renunciar a cap comoditat, La Garriga és la vostra destinació ideal!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Garriga, La

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Esteve Arquitectes

Amb Esteve Arquitectes, ets a casa.

Ref. anuncio:

103690965

Última actualización:

17/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Esteve Arquitectes

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.