Volver al listado
34 FotosVídeo

Terreno en venta en calle Cadaques de 4401 m²

3.100.000 €
4.401 m²

Descripción

Amb gran plaer us presentem una oportunitat excepcional: la venda d'una prestigiosa parcel·la comercial de primera línia al cor del nord de Palafrugell. Aquesta ubicació estratègica destaca per la seva proximitat al Bulevard Costa Brava, una àrea prestigiosa on es troben establertes grans marques com Esclat, Ametller, Primaprix, Fes Més, Tedi, entre d'altres. Aquesta parcel·la no només és un dels accessos principals de Palafrugell, sinó que també és un punt clau per a Begur, Regencós, Pals i altres localitats properes. Situada davant d'una rotonda, ofereix una visibilitat excel·lent i divideix l'accés per als qui desitgen anar a Begur, Regencós, etc. , i per als qui volen entrar a Palafrugell, Calella, Tamariu, Llafranc. Els punts destacats d'aquesta parcel·la comercial inclouen: Ubicació Estratègica: Situada en una àrea comercial en expansió, amb la presència consolidada de marques reconegudes i fàcil accés des de diverses localitats properes. Façana i Aparador Excepcionals: Amb una àmplia façana i un aparador visible des de tots els angles, la parcel·la captarà l'atenció de potencials clients, donant-li una gran presència comercial. Versatilitat d'Usos: Apta per a gairebé tots els usos, incloent-hi espais terciaris, logístics, magatzems, oficines, serveis, restauració, activitats recreatives, espectacles i comerç de venda al detall. També és compatible amb les regulacions del decret llei 1/2009 d'ordenació d'equipaments comercials, permetent la possibilitat de gasolineres. Aquesta és una oportunitat única per adquirir una parcel·la comercial amb una ubicació estratègica i comercial excepcional. Amb una gran visibilitat, facilitat d'accés des de les diferents vies i un ampli ventall d'usos per explorar, aquesta parcel·la ofereix un enorme potencial per al desenvolupament de projectes d'èxit. Disposem també de diferents interessats en participar en un parc de mitjanes, per tant, no dubteu a mostrar el vostre interès i us hi ajudarem. Per obtenir més informació o concertar una visita, poseu-vos en contacte amb nosaltres! No deixeu escapar aquesta oportunitat única de posicionar el vostre negoci a primera línia!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Vila de Palafrugell - Llofriu - Barceloneta, Palafrugell

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

Palafrugell conjunt

Última actualización:

19/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.