Volver al listado

Alquiler de casa en Santa Cecília de Voltregà de 6 habitaciones y 280 m²

1.500 €/mes
6
3
280 m²

Descripción

Espectacular masia en lloguer situada a Santa Cecília de Voltregà. Aquesta propietat consta de planta baixa + 2 plantes. Compta amb un garatge ampli, una sala polivalent perfecta per a reunions familiars i una acollidora llar de foc per a les nits d'hivern. A més, disposa d'un bany auxiliar i un rebedor. Les 3 habitacions dobles amb armaris encastats ofereixen un espai perfecte per a descansar. També hi ha 2 banys complerts amb banyera. El menjador és ampli amb llar de foc i la cuina és independent. A la segona planta trobem 2 habitacions adicionals. Aquesta masia compta amb calefacció de gasoil i sistema d'alarma per a la teva tranquil·litat. A més, podràs gaudir d'un preciós jardí de 700 m2 a 1.000 m2 aprox. i em contacte directe amb la natura. Aquesta propietat està ben comunicada i es troba a uns 5 minuts de l'Eix. No deixis escapar aquesta oportunitat única! Té tot el que necessites per viure còmodament en un ambient rural.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Santa Cecília de Voltregà

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 1.500 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Finques obradors

Ref. anuncio:

B-716

Última actualización:

19/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques obradors

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.