Volver al listado

Alquiler de chalet en calle Salvador Dalí de 4 habitaciones con terraza y jardín

1.650 €/mes
4
3
292 m²

Características

  • Año de construcción: 2000
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

282 kWh/m² año

Emisiones

73 kg CO₂/m² año

Descripción

Casa aïllada situada al cor del pintoresc municipi de Cassà de la Selva, a pocs minuts de Girona. Aquesta encantadora propietat està totalment equipada per garantir el màxim confort i comoditat als seus habitants. En la planta baixa, trobem una acollidora sala d'estar menjador d'uns 28 m2 amb una llar de foc que crea un ambient càlid i acollidor, amb accés directe a una espaiosa terrassa de 30 m2 i al jardí, perfecte per a reunions familiars i moments de relax. La cuina office, completa amb mobles alts i baixos, nevera, forn, encimera a gas i campana extractora, ofereix un espai funcional i pràctic, amb sortida directa al jardí. També a la planta baixa, trobem un bany de cortesia, una suite principal amb grans armaris encastats i un dormitori individual. A la planta superior, hi ha dos dormitoris dobles exteriors amb armaris encastats, un bany complet exterior i una sala diàfana perfecta per a ús com a despatx o zona d'entreteniment, amb accés a una terrassa solàrium amb vistes panoràmiques. A l'exterior, destaca un ampli jardí amb gespa i zona de barbacoa, ideal per gaudir del bon temps i les activitats a l'aire lliure. El garatge, situat al semi soterrani, ofereix espai per a dos cotxes i inclou una zona de traster i rentador. Els acabats de la propietat inclouen paviments de gres, tancaments d'alumini amb doble vidre, calefacció amb radiadors a Gasoil i sistema d'alarma instal·lat, garantint la seguretat i el benestar dels residents. Aquesta propietat ha estat recentment pintada i es troba en un estat impecable, totalment equipada i llesta per a entrar a viure-hi sense cap preocupació. Una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i confortable al cor de Cassà de la Selva.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Cassà de la Selva

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 1.650 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

104125988

Última actualización:

26/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.