Volver al listado

Casa adosada en alquiler en calle Major de 4 habitaciones con terraza y jardín

3.000 €/mes
3.500 €
4
3
156 m²

Características

  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

Casa adossada disponible per lloguer per temporada d'estiu. Amb un total de 156 m² construïts i 155 m² útils, aquest immoble consta de 4 dormitoris i 3 banys, a més d'armaris encastats per a un millor emmagatzematge. La casa es troba en bon estat i disposa de calefacció elèctrica per a una temperatura agradable durant tot l'any. Amb una orientació oest, podràs gaudir del sol durant gran part del dia. La planta baixa ofereix un lavabo de cortesia, una cuina totalment equipada, un ampli saló amb llar de foc i accés a un jardí privat. A la primera planta, hi ha 2 habitacions dobles, una d'elles amb bany en suite, i un altre bany addicional. A la planta superior, trobem un altell i 2 habitacions més, a més d'un bany complet. Aquesta casa adossada està situada a Riu de Santa Maria, prop de Bellver, en una zona tranquil·la i ben comunicada. A més, inclou una plaça de garatge exterior i un traster per a un millor emmagatzematge. Els preus de lloguer són els següents: Pack Juliol+Agost = 6.700€ Juliol = 3.000€ Agost = 4.200€. No s'accepten mascotes. Aprofita aquesta oportunitat i gaudeix d'un estiu inoblidable en aquesta acollidora casa adossada.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Bellver de Cerdanya

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 3.000 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Finques Puigcerdà

Finques Puigcerdà és una immobiliària propera i familiar dedicada a trobar la vivenda dels...

Ref. anuncio:

97574085

Última actualización:

11/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Puigcerdà

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.