Volver al listado
30 FotosVisita 3DVídeoPlanos

Alquiler de casa en Centelles de 4 habitaciones con terraza y balcón

900 €/mes
4
1
120 m²

Características

  • Año de construcción: 1850
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: central

Consumo

215 kWh/m² año

Emisiones

68 kg CO₂/m² año

Descripción

Encantadora casa amb impressionants vistes al Montseny. Disposa de 4 habitacions plenes de llum natural. Recentment renovada, compta amb dues terrasses, una de 8m2 i una altra de 12m2, a més d'una pràctica sala independent per a la rentadora. La casa s'il·lumina durant tot el dia, amb el sol darrere al matí i per davant a la tarda. Està situada a tan sols deu minuts caminant de l'estació de tren. A la planta principal trobaràs: - Un ampli rebedor de 5 metres quadrats. - Una habitació de matrimoni de 10 metres quadrats. - Un bany de 3.5 metres quadrats. - Una lluminosa sala d'estar de 14,5 metres quadrats. - Una cuina totalment reformada i equipada de 4,9 metres quadrats. - Un safareig de 5,4 metres quadrats. La primera planta es distribueix: - Una espaiosa habitació de matrimoni de 13,9 metres quadrats. - Un acollidor dormitori de 10,2 metres quadrats. - Un dormitori o vestidor de 6,4 metres quadrats. La taxa de residus i les despeses de comunitat estan inclosos en la renda del lloguer. El pagament de l'IBI del primer any de lloguer corre per compte del llogater. Es requereixen dos mesos de fiança per a garantir la seguretat i la cura de la propietat. No deixis passar aquesta oportunitat! Contacta'ns per a més informació. La teva nova llar t'espera.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centelles

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 900 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Esteve Arquitectes

Amb Esteve Arquitectes, ets a casa.

Ref. anuncio:

104417128

Última actualización:

28/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Esteve Arquitectes

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.