Volver al listado
9 FotosVídeoPlano

Alquiler de local en plaza Rector Ferrer de 50 m²

450 €/mes

Fianza de 2 meses

50 m²

Características

  • Año de construcción: 1900

Consumo

225 kWh/m² año

Descripción

Local comercial de 45m2 útils, a peu de carrer. Local comercial de planta baixa i diàfan, al centre d'Olot, ideal per a comerç, estètica, perruqueria, botiga, etc. o serveis professional. Superfície úti de 45m2 i altura superior a 3m d'alçada, format per sala diàfana i traster-magatzem posterior. EL local disposa de persiana metàl. lica, aire condiciont, instal. lació alarma, estructura ignifugda, etc. Possibilitat de sortida de fums. S'ubica a zona cèntrica comercial, davant la part posterior de l'església, amb tots els serveis i afluència de gent. Condicions de lloguer segons inversió (escalat i carència a concretar). Al preu de lloguer inclou l'IBI. no dubtin en consultar-nos quelcom. La publicació del immoble no estan inclosos els impostos corresponents ni honoraris a càrrec part arrendatària.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Olot

Anunciante

GSTIO arquitectura & immobiliaria

Més que tècnics. Més que agents.

Ref. anuncio:

localRectorFerrer45m2Olot

Última actualización:

01/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con GSTIO arquitectura & immobiliaria

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.