Volver al listado
31 FotosPlano

Local en alquiler en Balàfia - Secà de Sant Pere - Llívia de 140 m²

980 €/mes
3
140 m²

Descripción

Es lloga preciós local lluminós i cantoner TOTALMENT EQUIPAT, en PERFECTE ESTAT i PREPARAT per a INICIAR el teu NEGOCI! Es troba situat en la plaça dels Jardins de les Magnolies de la Nova Balafia envoltat d'una ampla zona verda, d'aparcament i d'instal·lacions esportives. Té una façana cantonera amb una vidriera de 23 m lineals, 5 persianes metàl·liques (2 motoritzades), 2 portes d'entrada i 1 rètol lluminós amb programador. Disposa de 120 m2 distribuits en un hall, un despatx tipus peixera, 5 sales, un traster petit, lavabo doble complert amb aigua calenta i assecador de mans elèctric i un altre lavabo de minusvàlids. El local està totalment climatitzat (fred/calor), parquet en tots els espais, fals sostre amb il·luminació de plaques fluorescents, instal·lació elèctrica, llums d' emergència en cada espai i dos extintors. Disposa de certificació d'eficiència energètica No perdis aquesta gran oportunitat, per tan sols 980€/mes!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Balàfia - Secà de Sant Pere - Llívia, Lleida

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Anunciante

Finques Esteve Lleida

Ref. anuncio:

566

Última actualización:

15/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Esteve Lleida

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.