Volver al listado
29 FotosVídeoPlano

Alquiler de local en carretera De Palamós de 140 m²

490 €/mes

Fianza de 2 meses

1
140 m²

Características

  • Año de construcción: 1966

Consumo

215 kWh/m² año

Emisiones

43 kg CO₂/m² año

Descripción

Oportunitat única al mercat! Traspassem una carnisseria i botiga de queviures amb una història rica a la nostra comunitat. Després de molts anys d'èxit, el propietari actual ha pres la decisió personal de traspassar aquest negoci, oferint una bona oportunitat per a qui el vulgui seguir.   Característiques Destacades: Ubicació Prime: Situat a primera línia de carretera, aquest local gaudeix d'una exposició excepcional amb un trànsit molt alt. És la parada perfecta per a aquells que es dirigeixen a Girona, als residents locals i els turistes que es dirigeixen cap a la costa. Ample Aparcament: Amb una àrea d'aparcament exclusiva per a càrrega i descàrrega, així com per als clients, facilitant la conveniència i l'accessibilitat. Equipament Complet: La botiga està totalment equipada amb aparadors frigorífics, càmera de congelació, neveres i congeladors de suport, forn de pa i altres maquinàries necessàries per a l'elaboració i venda de carn i altres productes. Tot està en perfecte estat i llest per ser utilitzat. Climatització i Llicència en Ordre: El local està climatitzat per garantir una experiència agradable tant per als clients com per als empleats. La llicència corresponent està vigent, complint amb totes les normatives legals per continuar amb aquest bon negoci.   Aquesta és una oportunitat única per agafar les regnes d'un negoci ja establert amb una clientela fidelitzada. Si esteu interessats en mantenir la tradició d'aquesta carnisseria i botiga de queviures de confiança, poseu-vos en contacte aviat per obtenir més informació i programar una visita al local. No deixeu passar aquesta oportunitat de ser el nou propietari d'aquesta joia local. A més, si esteu interessats en la ubicació privilegiada d'aquest local i teniu altres idees de negoci, estem oberts a discutir altres opcions. Aquest espai versàtil ofereix l'oportunitat perfecta per a una àmplia gamma de negocis, i estem disposats a col·laborar per facilitar la transició cap a la vostra visió empresarial. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per explorar les possibilitats i descobrir com aquest local podria adaptar-se al vostre projecte comercial. Estem aquí per facilitar la vostra entrada al món empresarial amb èxit.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Celrà

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

103676653

Última actualización:

11/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.