Volver al listado
21 FotosVídeo

Local en alquiler en Mas Xirgu con ascensor

15.000 €/mes
1
1.324 m²

Características

  • Año de construcción: 1977
  • Planta 2ª
Certificado energético en trámite

Descripción

Aquest local en PLANTA PIS a l'entrada sud de Girona ofereix una ubicació estratègica i altament comercial, situat en una de les avingudes més transitades i comercials de la ciutat. Rodejat de grans firmes comercials, el local, tot i estar en planta, gaudeix d'un pols de clients molt voluminós, proporcionant una oportunitat ideal per a empreses que busquen una presència destacada en un punt estratègic. Amb una àrea total superior als 1.300m2, aquest espai destaca per la seva gran façana que ofereix una visibilitat excepcional i una gran quantitat de llum natural. La planta és diàfana, amb l'excepció dels pilars corresponents, proporcionant un ampli espai per a la personalització i adaptació del local segons les necessitats del negoci. L'edifici està equipat amb un ascensor, facilitant al màxim l'accés als clients.   A més, el local disposa d'una àrea d'aparcament, proporcionant comoditat per als clients i facilitant les operacions diàries. Totes les facilitats necessàries es troben disponibles perquè les empreses puguin implantar el seu negoci amb èxit, amb condicions òptimes per al desenvolupament empresarial. Aquest anunci està dirigit a grans empreses o aquelles amb la necessitat d'una àrea significativa i bones condicions per desenvolupar el seu negoci a Girona. Amb una ubicació estratègica, un entorn comercial dinàmic i unes instal·lacions ben equipades, aquest local en planta ofereix una oportunitat única per a empreses que busquen destacar i consolidar-se en el mercat local.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Mas Xirgu, Girona

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

Plaça de Salt

Última actualización:

20/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.