Volver al listado
53 FotosVídeoPlano

Local en alquiler en calle Del Pintor Alsamora de 500 m²

7.500 €/mes
2
500 m²

Características

  • Año de construcción: 2001

Consumo

115 kWh/m² año

Emisiones

19 kg CO₂/m² año

Descripción

Ubicació Estratègica: Aprofiti aquesta oportunitat per establir o expandir el seu negoci a Nou Barris, Barcelona, en una ubicació privilegiada coneguda com "el rovell de l'ou del barri. " Amb una tradició de més de 25 anys com a supermercat del barri, aquest local comercial està a la seva disposició per fer créixer el seu negoci. Característiques Destacades: Espai Òptim: Aquest local rectangular i ben proporcionat ofereix més de 4 metres d'altura, proporcionant un espai ampli i versàtil per a les seves necessitats comercials. No hi ha veïns a dalt, i la coberta és plana, donant-li un control complet de l'espai. Instal·lacions Ben Equipades: Amb diverses dependències, lavabos, aparells de climatització i fred, el local està llest per a la majoria d'activitats comercials. Zona de Càrrega i Descàrrega: Una zona exclusiva de càrrega i descàrrega pel carrer lateral fa que les operacions logístiques siguin senzilles i eficients. Aparador Comercial atractiu: Un ampli aparador comercial atreu clients locals i crea visibilitat per al seu negoci. Opcions d'Aparcament: Si és necessari, hi ha la possibilitat de comprar places d'aparcament sota el mateix local, facilitant l'accés als seus clients i empleats. Base de Clients Fidelitzada: Aprofiti la clientela fidelitzada que ha confiat en aquest local com a supermercat del barri durant anys. Aquest local és ideal per a empreses nacionals o locals en expansió que desitgin establir-se en una comunitat activa i en creixement. Amb la seva ubicació central i les instal·lacions de primera classe, aquest espai és la plataforma perfecta per al seu èxit empresarial a Nou Barris. Aquest local permet la possibilitat d'ampliar-lo i agafar més metratge, un detall important pel potencial o la flexibilitat que us permet perquè s'adapti al vostre projecte! Per obtenir més informació i programar una visita, poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix. No deixeu passar aquesta oportunitat única per fer créixer el vostre negoci.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Porta, Nou Barris, Barcelona

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

103735633

Última actualización:

21/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.