Volver al listado

Alquiler de local en Catalunya - Fontetes de 610 m²

1.500 €
610 m²

Descripción

Nau de 400 m2 a la planta baixa i 210 m2 a la primera planta. Nau de dues plantes a zona molt concorreguda de Cerdanyola del Vallès. La planta baixa té 400 m2 de superfície i la primera planta 210 m2 amb oficina. Disposa d'una gran porta i dues petites peatonals. Fals sostre i terra de parquet. IMPOSTOS NO INCLOSOS A SisquellaGrup gestionem confiança. Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses. També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte. A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Catalunya - Fontetes, Cerdanyola del Vallès

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 1.500 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

Grup Sisquella Cerdanyola

Ref. anuncio:

456

Última actualización:

01/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Grup Sisquella Cerdanyola

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.