Volver al listado

Nave en alquiler en calle Del Primer de Maig de 448 m²

2.500 €/mes

Fianza de 2 meses

448 m²

Descripción

Si estàs buscant un espai industrial a prop de Blanes o dins mateix de la ciutat, tenim la solució perfecta per al teu negoci. La nostra nau diàfana ofereix les següents característiques: ? Ampliabilitat amb Metratge: Espai suficient per expandir el teu negoci a mesura que creixis. ? Bons Accessos: Ubicació estratègica amb fàcils rutes d'accés per a vehicles comercials. ? Porta Industrial: Accés convenient per al càrregues i descàrregues de mercaderies. ? Instal·lacions Noves: Nau en condicions impecables, preparada per a començar la teva activitat immediatament. ? Serveis Essencials Donats d'Alta: Comptadors d'aigua i llum ja instal·lats i en funcionament. ? Fàcil Aparcament: Disposa d'espai d'aparcament tant a la zona comunitària com en l'àrea al voltant de la nau. ? Accessos amb Altura Útil de 5 Metres: Perfecte per a activitats que requereixen espai vertical. ? Panells de Formigó: Construcció robusta i duradora, garantia de seguretat per al teu negoci. ? Montacàrregues Disponible: Preparada per a llogar una segona planta si cal ampliar l'espai utilitzant montacàrregues. Aquesta nau industrial és la solució perfecta per a empreses en expansió o aquelles que necessiten un espai adaptat a les seves necessitats particulars. No deixis passar aquesta oportunitat i contacta'ns avui mateix per a més informació i visites.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Semicentre, Blanes

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

Primer de Maig, nau 6

Última actualización:

26/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.