Volver al listado

Nave en alquiler en calle Del Primer de Maig de 622 m²

3.500 €/mes

Fianza de 2 meses

1
622 m²

Descripción

Per a empreses que valoren la versatilitat, visibilitat i comoditat, tenim la nau industrial ideal situada a Blanes. Aquesta propietat ofereix: ? Alçada de 6 Metres: Espai ample i versàtil, perfecte per a qualsevol activitat, inclosa la venda al detall i la logística. ? Venta al Detall Possible: Amb una alçada suficient, pots integrar la venda al detall directament des de la nau. ? Oficines Integrades a la Primera Planta: Espai de treball professional per als teus empleats, amb tots els serveis necessaris. ? Façana Comercial Cantoner: Visibilitat òptima des de diverses direccions, atreient clients i impulsant el teu negoci. ? Acabats de Qualitat: Amb atenció als detalls, creant un entorn de treball atractiu i funcional. ? Ample Aparcament Disponible: Tant per als clients com per als empleats, facilitant l'accés i millorant l'experiència. ? Accessos Amb Alçada Útil de 6 Metres: Flexibilitat total per a l'emmagatzematge i altres necessitats operatives. ? Preparada per a Qualsevol Activitat: Amb tots els serveis i infraestructures. ? Potencial de Creixement: Espai amb capacitat per expandir-te i adaptar-se a les necessitats en evolució del teu negoci. ? Ubicació Estratègica: A prop de Blanes, en una zona ben comunicada i amb fàcil accés per a clients i proveïdors. Ampliable: si necessites més metratge, també te'l podem oferir. Aquesta nau industrial cantoner ofereix l'oportunitat perfecta per a empreses que busquen una combinació de funcionalitat, comoditat i visibilitat per a impulsar el seu creixement. No deixis passar aquesta oportunitat i contacta'ns avui mateix per a més informació i visites. Maximitza el potencial del teu negoci amb una ubicació privilegiada i un espai adaptat a les teves necessitats particulars.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Semicentre, Blanes

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

Primer de Maig, nau 1

Última actualización:

29/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.