Volver al listado
21 FotosVídeoPlano

Nave en alquiler en Mas Xirgu de 620 m²

5.000 €/mes
620 m²

Descripción

"Maximitzi la visibilitat del seu negoci en una ubicació estratègica: Llogui tota la parcel·la o només la meitat". El preu de lloguer és del 50% de la parcel·la. Façana de 80 metres, a prop del futur nou macrocentre del bricolatge i en una de les principals avingudes d'entrada sud de la ciutat de Girona. Aquesta fantàstica parcel·la està situada en una ubicació privilegiada davant de la rotonda entre Mas Xirgu de Girona i Vilablareix a la mateixa carretera de Santa Coloma. Amb una gran visibilitat comercial i una façana de 80 metres, és una oportunitat única per a empreses de nivell nacional o amb plans d'expansió que desitgin implantar-se en un punt estratègic de Girona. A més de la seva ubicació destacada, la parcel·la es troba en una de les principals avingudes d'entrada sud de la ciutat, amb una gran afluència de trànsit. Amb el futur centre del bricolatge de 8.000m2 i altres naus comercials en construcció al mateix polígon, l'afluència de clients augmentarà encara més, i tots passaran per davant de la nostra parcel·la. Això representa una oportunitat única per atraure un flux constant de clients i generar un gran potencial comercial. A més, cal destacar que a la mateixa rotonda on es troba la parcel·la, hi ha una de les cadenes de menjar més conegudes de la província, la qual cosa reforça la posició privilegiada de la propietat. Disposem d'una superfície total de 1.948m2, apta per a tots els tipus d'usos. Oferim la flexibilitat de llogar la parcel·la sencera o només la meitat per adaptar-se a les necessitats específiques del seu negoci. El preu de lloguer és del 50% de la parcel·la. No deixi escapar aquesta oportunitat única per aconseguir una ubicació estratègica per al seu negoci. Contacti'ns avui mateix per obtenir més informació o per organitzar una visita i descobrir com aquesta parcel·la pot beneficiar el seu negoci. ".
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Mas Xirgu, Girona

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

18085004317363

Última actualización:

19/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.