Volver al listado
10 FotosVídeoPlano

Alquiler de nave en Fogars de la Selva de 850 m²

2.000 €

Alquiler 2.000 €/mes

850 m²

Descripción

Nau industrial per a llogar amb una ubicació excepcional a peu de carrer al polígon de Fogars de la Selva. Aquest immoble té una superfície total de 850?m2 diafans en Planta Baixa. A més, aquesta nau es troba a menys de 1km de l'accés a l'autopista AP7, entrada Hostalric, situant-se entre Barcelona i Girona. També es troba a 30 minuts de Girona, a 1 hora de França i Barcelona. Aquest immoble ofereix la possibilitat d'adaptar-se segons l'activitat a realitzar. Compta amb una entrada per el personal a la part del davant i una entrada per a la mercaderia a la part posterior amb una porta basculant, amb possibilitat d'una altre. L'alçada aproximada és de 7?m i els tancaments són de bloc de formigó i xapa metàl·lica. La coberta és d'uralita. Si desitges fer una visita o tenir més informació, pots contactar amb MM Immobles. És una oportunitat ideal per a la teva activitat comercial. No ho dubtis i contacta amb nosaltres per a més detalls.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Fogars de la Selva

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Anunciante

MM Patrimoni immobiliari i Projectes

Fem realitat les teves il·lusions i cobrim les teves necessitats

Ref. anuncio:

103538584

Última actualización:

22/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con MM Patrimoni immobiliari i Projectes

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.