Volver al listado

Alquiler de piso en Plaça Catalunya de 3 habitaciones con terraza y garaje

742 €/mes
3
1
84 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1995
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

294 kWh/m² año

Emisiones

49 kg CO₂/m² año

Descripción

Pis a lloguer de 3 dormitoris i una bonica terrassa. Carrer Passatge Tarragona. Estàs buscant un pis amb totes les comoditats? Doncs fixa't bé, aquesta és una molt bona opció! L'immoble es troba en un emplaçament tranquil, de poc trànsit i allunyat del soroll. Accedint a l'immoble hi trobaràs un ampli rebedor que ens condueix a la zona de dia i nit. Des del rebedor tenim accés directe al saló menjador, disposa d'una bona superfície, amb capacitat per a taula, cadires i espai de TV; amb un gran finestral i sortida directa al balcó de la façana principal. A tocar hi trobem la cuina Office, gaudeix d'un bon espai de treball i també té sortida al balcó de façana. En direcció a la zona de nit, el primer que hi trobem és el gran bany amb totes les peces i totalment revestit de gres, és molt actual i disposa de plat de dutxa i mampara fixa de vidre, l'estat és excepcional. Seguidament, hi trobem 3 dormitoris, tots amb sortida al fantàstic terrat, un espai on poder passar bons moments amb els teus. En primer lloc hi trobem 1 Dormitori doble principal molt espaiós que disposa de gran capacitat d'armaris, per la seva orientació, gaudeix de molta claror durant tot el matí, té sortida directa al terrat posterior, sens dubte és un espai molt preuat en l'actualitat. A tocar d'aquest hi trobem 1 dormitori individual generós, el qual disposa de molta claror. A continuació, 1 dormitori doble gran de fàcil distribució, té capacitat i gaudeix dels mateixos privilegis que els anteriors. L'immoble disposa de 1 plaça d'aparcament i traster inclòs en el preu del lloguer. La finca disposa d'ascensor. Aquest pis es troba en un molt bon estat, ha rebut millores importants i disposa de tot allò que volem a casa nostra; una bona distribució, balcó i terrat, i un emplaçament agradable si estàs buscant la tranquil·litat a l'arribar a casa. Recomanem aquest immoble per les següents característiques: Pis en molt bon estat, actualitzat. Emplaçament, de poc trànsit i soroll, proper al centre de la ciutat. Disposa de balcó i terrat. Gran bany totalment reformat, disseny actual. Totes les estances tenen sortida a l'exterior, a excepció del bany. Plaça de pàrquing i traster. Ascensor. Qualitats: Terres de parquet i gres, tancaments exteriors d'alumini D/V, fusteria interior de faig, calefacció radiant elèctrica, A/A amb bomba de calor, descalcificador.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Plaça Catalunya, Manresa

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Información del precio

Precio de alquiler del inmueble: 742 €

Índice de referencia de Cataluña: No disponible

Anunciante

vital immobles

VITAL IMMOBLES és una agència immobiliària especialitzada en el sector a Manresa i comarca...

Ref. anuncio:

P1407

Última actualización:

23/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con vital immobles

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.