Volver al listado

Alquiler de piso en Osseja de 3 habitaciones con terraza y piscina

3.500 €/mes
3
2
110 m²

Características

  • Año de construcción: 2019
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 1ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético no indicado

Descripción

Fantàstic pis en LLoguer amb una ubicació immillorable. Aquest apartament disposa d'una terrassa privada amb vistes espectaculars, ideal per gaudir del bon temps i relaxar-se. L'orientació és excel·lent, assegurant una gran lluminositat durant tot el dia. A més, podràs gaudir del jardí comunitari i de la piscina climatitzada, perfecta per refrescar-se durant els mesos d'estiu. L'habitatge compta amb 3 habitacions, incloent una suite i 2 dormitoris dobles, així com 2 banys amb dutxa. La cuina està totalment equipada. A més, l'apartament és exterior, oferint unes vistes impressionants i una gran sensació d'amplitud. Aquest pis està disponible per a lloguer durant l'estiu, amb els següents Pacs: Maig +Juny+ Juliol: 4200 € ( consums a part9 Juny+ Juliol: 3500 € ( consums a part) Juliol: 3.000 €( consums inclosos) També disponible per el mes d'agost la primera quinzena, sempre i quant el període sigui al menys de un mes més. Els consums de subministraments són a part i caldrà dipositar una fiança de 1200 €. Lamentablement, no s'admeten animals domèstics. No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en un pis amb encant en una ubicació immillorable. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i concertar una visita.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Osseja

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Anunciante

Finques Puigcerdà

Finques Puigcerdà és una immobiliària propera i familiar dedicada a trobar la vivenda dels...

Ref. anuncio:

103937003

Última actualización:

08/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Puigcerdà

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.