Volver al listado
17 FotosVirtual TourVídeoPlano

Alquiler de piso en Osseja de 1 habitación con terraza y garaje

500 €/mes
600 €
1
1
65 m²

Características

  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

*Localització: * Osseja, Cerdanya Francesa *Descripció del Lloguer: * Aquesta és una oportunitat excepcional per llogar un espaiós i ben moblat loft a Osseja, a la pintoresca regió de la Cerdanya Francesa. Amb una lloguer anual per a segona residència, aquesta propietat és ideal per aquells que busquen un lloc tranquil i relaxant amb vistes impressionants. *Característiques Destacades: * - *Vistes Imponents: * Gaudiu de vistes panoràmiques de la natura des de la vostra finestra. Un entorn verd i tranquil perfecte per a la pau i la tranquil·litat. - *Jardí Comunitari: * Accés a un jardí ben cuidat i comunitari que és ideal per a passejades i relaxació a l'aire lliure. - *Aparcament i Traster: * L'habitatge inclou aparcament exterior i un petit traster per emmagatzemar els vostres objectes personals amb comoditat. - *Cuina Totalment Equipada: * Cuina moderna i totalment equipada amb tots els electrodomèstics necessaris per cuinar i entretenir. - *Disponibilitat a partir de Desembre'23: * Aquest lloguer estarà disponible a partir del mes de Desembre de 2023, el moment perfecte per començar una nova aventura a la Cerdanya. *Condicions Importants: * - No s'accepten animals de companyia. Aquest loft és una joia oculta que ofereix comoditats i vistes inigualables. És ideal per a aquells que busquen la combinació perfecta de naturalesa, confort i privadesa. No deixeu passar aquesta oportunitat única de llogar aquest espai a la Cerdanya Francesa. Per a més informació o per concertar una visita, estic a la vostra disposició. Poseu-vos en contacte amb mi per obtenir més detalls sobre aquesta propietat.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Osseja

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Anunciante

finques bellver

LA CONFIAZA SE GANA NO SE COMPRA

Ref. anuncio:

000409

Última actualización:

25/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con finques bellver

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.