Volver al listado
48 FotosVídeoPlano

Venta de chalet en calle Sant Salvador Mauri de 12 habitaciones con jardín y calefacción

310.000 €
12
5
890 m²

Características

  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Sentim molt a parlar dels 2 x 1, però... què tal un 5 x 1? Aquest edifici ofereix 3 pisos independents i 2 casetes de pedra original de la Vall de Núria. I si amb això no en tenim prou, la finca es troba a tocar del centre del preciós i turístic poble de Ribes de Freser (Ripollès) amb un magnífic i extens jardí difícil de trobar. En definitiva, una finca amb història i molt, molt potencial! Què fa especial a aquest edifici? Apart de la seva ubicació a tocar del centre de Ribes, la composició dels 5 elements que la formen i l'entrada de llum natural, també ofereix una amplia sortida per diferents tipus de futurs propietaris: des d'inversors que vulguin arrendar els habitatges com a vivendes habituals o d'ús turístic, a famílies per a primera o segona residència (que volen reunir-se juntes però alhora tenir el seu espai personal). O, perquè no, un mix: poder viure a un dels pisos amb sortida al jardí, i arrendar la resta d'habitatges i extreure'n un rendiment extra. Distribució de la finca: - Primer pis: Ampli rebedor, menjador-sala d'estar, cuina tipus office amb rebost, safareig, 4 habitacions dobles, i 1 bany complert. Sortida al jardí. - Segon pis: Reformat. Ampli rebedor, menjador-sala d'estar, cuina tipus office, 4 habitacions dobles, i 2 banys. Sortida al jardí. - Tercer pis: Ampli rebedor, menjador-sala d'estar, cuina tipus office, 4 habitacions dobles, i 2 banys. - Caseta de pedra 1: Espai polivalent. Sortida al jardí. - Caseta de pedra 2: Espai polivalent. Sortida al jardí. - Gran jardí en dos nivells! Ribes de Freser ofereix un entorn natural excepcional del Pirineu català, amb fonts naturals, la preciosa Vall de Núria, mil rutes per descobrir i una gastronomia local. T'animes a viure'l de prop? Necessites més informació? Contacta'ns!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ribes de Fresser

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

102257074

Última actualización:

22/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.