Volver al listado
48 FotosVídeoPlano

Venta de chalet en avenida Del Castell de 3 habitaciones con terraza y jardín

473.000 €
3
2
158 m²

Características

  • Año de construcción: 2023
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

31 kWh/m² año

Emisiones

5 kg CO₂/m² año

Descripción

Mentre alguna cosa deliciosa es cuina, i l'olla fa el xup xup a foc lent, els infants corretegen pels voltants, entrant i sortint al seu ritme. L'àvia entra per la porta i agraeix no tenir cap esgraó, i minuts després sona el timbre, son els amics que ja es conviden sols. Els aquí presents descobrim lu molt que es gaudeix del Sol al porxo, al jardí i fins i tot dins de l'habitatge. I quan aquest es pon darrera la muntanya que ens observa, els últims raigs de llum del dia il·luminen la cara del pare, que somriu meravellat de l'escena i la tranquil·litat que es respira. Benvinguts a la torre de l'avinguda del Castell, a Torelló! L'habitatge, a 4 vents i tot a planta baixa, té una superfície construïda de 158 m2, i útil de 134 m2. Ubicació excel·lent, situada entre un camp rústic no urbanitzable, un carrer exclusiu pels veïns, i la urbanització de Sant Vicenç de Torelló. Al costat de l'Escola-Institut Marta Mata, el supermercat Bonpreu, parcs infantils i entorn natural. A més a més, la seva orientació ofereix llum solar durant tot el dia. T'agradarà saber: - Torre a 4 vents, pensada des de la confortabilitat i la vida pràctica - Porter automàtic - Cuina amb illa oberta al menjador-sala d'estar i sortida directe al porxo i jardí amb vistes, a través de 4 portes corredisses - 3 habitacions dobles, de les quals 2 tenen armari encastat a mida i sortida al jardí, i 1 és suite amb bany privat - 2 banys de disseny amb dutxa - Habitació de rentar - Garatge per a 2 cotxes - Jardí de fàcil manteniment - Il·luminació amb llums LED - Programació d'encesa i apagada de llums exteriors - Tancaments d'alumini amb fulla oculta, oscilobatents i amb microventilació, i doble vidre baix emissiu - Persianes elèctriques - Terra radiant amb zona de dia i nit diferenciades, amb opció refrescant per a l'estiu - Calefacció aerotèrmica - Pre instal·lació aire condicionat feta - Materials de qualitat superior i terra porcellànic - Tot a planta baixa, cap esgraó! - Eficiència energètica lletra A (construcció amb molt aïllament) - Obra nova acabada. No venem sobre plànols, venem realitats vives i palpables I és que aquesta casa no és un lloc... és un sentiment. Hi fem una visita? Te l'ensenyem!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Torelló

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Rotllada Immobiliaris

Ref. anuncio:

103555185

Última actualización:

29/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Rotllada Immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.