Volver al listado

Casa rural en venta en calle De Xerta de 3 habitaciones y 20 m²

33.000 €
3
2
20 m²

Descripción

Finca d'oliveres i ametllers amb producció amb una superfície de 13, 5ht. Amb una caseta d'eines d'uns 20m2 amb la coberta de teula nova, ideal per poder guardar estris del camp, o per poder-se quedar a menjar els dies de treballs al camp. La finca es molt tranquil•la i es troba partint els termes de Prat de Comte i Horta de Sant Joan. L'accés a la finca es mitjançant un camí veïna de terra. No disposa d'aigua però la plantació és de secar per tant no es necessària. Des de la finca es pot gaudir d'unes vistes espectaculars a les muntanyes de Vilauva ( es ports), la mola i la tossa. Aquesta finca es ideal per als amants de la natura que vulguin treballar la terra. A més l'extensió de la finca es suficient per poder obtenir alguns beneficis del fruit. Cal saber que Prat de Comte es un pobles molt petit però molt ben cuidat, i amb serveis que només podríem trobar a poblacions grans. Ofereix els serveis d'Escoles amb menjador escolar amb llengua Anglesa, Consultori mèdic, farmaciola, piscines municipals, zona de parcs i esports, botiga, bars, restaurants, alberg i allotjaments rurals. La població esta molt ben comunicada amb Tortosa i Alcañiz, gracies a les línies d'autobusos que passen per la població. A més en el cas d'arribar a Tortosa, des de la mateixa estació podem enllaçar amb autobusos que ens portin a Tarragona, a l'aeroport del Prat i a Barcelona.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Prat de Comte

Anunciante

Bioespais

Ref. anuncio:

29413-TAPRA02

Última actualización:

05/07/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Bioespais

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.