Volver al listado

Casa en venta en Lliçà de Vall de 4 habitaciones con piscina y jardín

430.000 €
450.000 €
4
2
210 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1993
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: central
Certificado energético en trámite

Descripción

Us oferim una invitació a gaudir de la primavera a l'aire lliure, en una casa pràctica i lluminosa, súper-agradable, gaudint de la pau i la tranquil·litat de Lliçà de Vall, amb tota la vida en una planta, aquí només ens enfilarem per anar a dormir, resulta perfecta per a una parella que comença! La casa està en contacte i en una relació fluida amb el jardí, una zona destinada al porxo i a una bonica piscina revestida amb rajoles de colors clars i amb vista a l'espectacular façana de la casa en un miratge reflectit damunt l'aigua. Donem fe que toca el sol durant tot el dia i segur vindrà de gust una bona capbussada durant la primavera, mes sobretot, a l'estiu, gaudint de dinars i sopars, moments amb amics i familiars. La vida discorre també a l'interior a la planta 'Living', un espai diàfan format per cuina, menjador i saló, espais on la família passarà el seu dia a dia, un saló acollidor i modern amb un menjador que és un mirador a la piscina. A més, compta amb un pràctic accés directe al garatge a peu de carrer i un petit lavabo. ¿Pugem? Per aconseguir que la llum viatgés lliurement per tota la casa, la paret que dóna a les escales compta també amb una finestra de vidre, mirador aeri del saló, que dóna calidesa i crea un efecte lluminós. La planta superior està reservada a dormitoris i banys, un d'ells en suite, gaudint de privilegiats balcons on les vistes aconsegueixen donar aquesta sensació de relax i calma a tota la planta. No és menys meravellós veure des de casa en l'horitzó, les últimes neus que tenyeixen de blanc les muntanyes donant pas a un mantell verd que tenyirà el paisatge. ...Shhhhh.... Rutes de senderisme entre fonts naturals, boscos de pins i prats, fins i tot per als més atrevits fer algun cim i poder olorar, sentir i contemplar la muntanya arribant a tenir algun miratge com el de la nostra piscina, però recorda el més important de fer un cim no és pujar la muntanya, sinó tornar a casa, i si és a la casa "Miratge" de ROMO Real Estate l'experiència prendrà ¡una dimensió absoluta!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Lliçà de Vall

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Romo Real Estate

Ref. anuncio:

4801

Última actualización:

29/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Romo Real Estate

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.