Volver al listado

Venta de casa en Massana, la de 9 habitaciones con terraza y piscina

8.000.000 €
9
9
1.680 m²

Características

  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético no indicado

Descripción

Xalet en venda de 1.680 m2 distribuïts en 4 plantes comunicades per ascensor, acabats de primera qualitat, amb un sistema de calefacció radiant, un disseny modern, elegant i envoltat en dues de les seves plantes per jardins. Relaxeu-vos en un entorn tranquil i gaudiu d'unes magnífiques vistes de la vall de la Massana, Pal-Arinsal i Ordino, amb sol durant tot el dia. És ideal per als amants de la natura i l'esport ja que es troba al peu de la muntanya. Aquesta propietat es troba envoltada de natura i a 5 minuts del centre de la parròquia de la Massana i a 10 minuts d'Andorra la Vella. A la planta baixa trobem una porta totalment automàtica cap a l'entrada del pàrquing per a 6 o 8 cotxes, zona de màquines i instal·lacions, un traster, i una sala de 225 m2 on trobem una pista de bitlles, zona de cinema, una zona de bar amb annex a un rebost i un lavabo. A la primera planta tenim una superfície útil de 445 m2, on trobem l'entrada principal amb un rebedor de 25 m2, un saló-menjador amb cuina oberta de 120 m2, 3 habitacions una d'elles tipus suite, amb armaris encastats, un bany amb dutxa, una sala polivalent de 150 m2 on trobem una piscina, jacuzzi, sauna de vapor, un gimnàs i un vestidor amb dutxa, tot això envoltat per un jardí de 170 m2 que es comunica amb la segona planta mitjançant unes escales exteriors. A la segona planta consta d'una superfície de 185 m2 distribuïts en una cuina totalment oberta a un gran saló-menjador amb unes vistes impressionants, un gran safareig, un lavabo de cortesia, una gran habitació tipus suite amb un bany amb un gran plat de dutxa, tota aquesta planta envoltada per un magnífic jardí. A la tercera planta ens trobem amb 5 habitacions dues d'elles tipus suite, totes amb armaris encastats, un bany complet amb dutxa i amb les millors vistes cap als valls i una superfície de 175 m2.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Massana, la

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Real Statum

Gestors integrals de projectes, productes i serveis immobiliaris

Ref. anuncio:

000031

Última actualización:

09/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Real Statum

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.