Volver al listado

Casa adosada en venta en Roda de Ter de 4 habitaciones con terraza y jardín

248.000 €
4
2
290 m²

Características

  • Combustible calefacción: gasóleo
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: central
Certificado energético en trámite

Descripción

La propietat disposa d'un garatge espaiós amb capacitat per a 8 cotxes, perfecte per a aquells que tenen diverses vehicles o aficionats als cotxes. A més, el garatge és alt i ampli, oferint l'espai perfecte per a guardar caravanes o altres vehicles recreatius amb facilitat. El jardí és generós, proporcionant un espai tranquil per a gaudir de l'aire lliure. Tota la vivenda situada en una sola planta. A l'interior, destaca un ampli menjador amb una acollidora llar de foc, creant un ambient càlid i acollidor, ideal per a reunions familiars i moments de relax. La cuina, en format office, ofereix un espai funcional i ben equipat per a la preparació de menjars deliciosos. La casa compta amb un total de 4 habitacions, incloent-hi 3 dobles i 1 senzilla, proporcionant espai suficient per a tota la família i convidats. A més, hi ha un bany complet i un bany auxiliar, garantint comoditat i practicitat per a tots els membres de la llar. El menjador té accés directe a una àmplia terrassa, perfecta per a gaudir de dinars a l'aire lliure i vetllades relaxants amb vistes al jardí. També inclou un petit estudi, ideal per a aquells que treballen des de casa o necessiten un espai addicional per a tasques creatives. En resum, aquesta propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, funcionalitat i espai, ideal per a aquells que busquen una llar acollidora amb totes les comoditats necessàries. No deixeu passar aquesta oportunitat única de fer aquesta casa el vostre nou llar!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Roda de Ter

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Qüestions immobiliàries S.L.

Ref. anuncio:

RO15524

Última actualización:

02/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Qüestions immobiliàries S.L.

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.