Volver al listado

Casa rural en venta en Vallromanes de 14 habitaciones con piscina

890.000 €
14
3
378 m²

Características

  • Año de construcción: 1750
  • Estado: buen estado

Consumo

Descripción

Housetime presenta en exclusiva Masia catalana amb una superfície total construïda de 378 m2 està format per dues plantes formant una 'L' al voltant de l'era davant les façanes sud i oest. La planta baixa ocupa una superfície de 217 m2 i conté dos espais per a garatge, dues corts, una sala d'estar-menjador, una cuina, una cambra higiènica, una peça de cuina menjador dues habitacions i una altra cambra higiènica. La planta pis ocupa una superfície de 161 m2 i conté onze habitacions dues cambres higièniques un lavabo, una sala d'estar-menjador i una cuina. Té 2,5 hectàrees, amb zona de cultiu i montanya. Annex en la mateixa finca, però en una feixa diferent, hi ha una piscina de 44 m2. A l'edifici descrit s'hi poden distingir tres habitatges diferenciats però connectats interiorment. Resum Habitatge 1: Amb accés des del nivell de planta baixa per l'era sud conté: Escala de connexió amb planta primera A la planta primera: Saló menjador 2 habitacions dobles 1 individual 1 Bany Frontal masia 1 pis Habitació doble 3 Dos habitacions individuals Masia part de darrera 1 pis 1 bany Habitació caldera 1 Habitació doble 2 Habitacions individuals Part abaix masia darrera Menjador amb cuina 2 habitacions dobles 1 Bany Abaix frontal masia Menjador Cuina Aquesta masia ùnica Necessites vendre la teva propietat per comprar aquesta llar? et podem ajudar i assessorar perquè no se t'escapi aquesta oportunitat! Si necessites assessorament en finançament o finançament, et podem ajudar. Contacta ràpidament amb nosaltres! Gràcies! QUI SOM? HouseTime és una agència Immobiliària especialitzada en el sector immobiliari a El Maresme. Som el teu Personal Shopper Immobiliari. Ens encarreguem de tots els tràmits de la compravenda, lloguer i traspassos. T'assessorem a nivell de finançament i en el finançament, ja que dins del nostre equip tenim llicenciats en econòmics i financers. T'ajudem a tots els tràmits legals i tributaris de la compra o venda de la propietat. També gestionem cèdules dhabitabilitat, certificats deficiència energètica, ITE, assegurances de la llar, assegurança dimpagaments de lloguer, reformes, disseny dInteriors, etc.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Vallromanes

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Housetime

House Time es una agencia inmobiliaria especializada en el Maresme. Somos tu Personal Shop...

Ref. anuncio:

VLLR-100

Última actualización:

18/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Housetime

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.