Volver al listado
34 FotosPlanos

Venta de chalet en Osseja de 4 habitaciones con terraza y jardín

550.000 €
4
2
217 m²

Características

  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Osseja: Municipi de la Cerdanya francesa, situat al peu del Puigmal i a 5 km de Puigcerdà. Poble d'uns 1.400 habitants, tranquil i envoltat de natura. Té tots els serveis necessaris per el dia a dia; botigues, forn, restaurants, farmàcia, hotels, oficina de turisme, estació de tren (tren groc) i una àrea recreativa amb estany, comparable a la zona del llac de Puigcerdà però mes tranquil·la, amb zona de pic nic, bar, gronxadors, Inflables, llits elàstics... Per gaudir amb els nens i la família. Aquest magnífic xalet està situat en un indret molt agradable, tranquil, amb vistes i a una passejada de la zona recreativa del llac d'Osseja. Parcel·la de 991 m2. Sense despeses comunitàries. Casa molt assolellada, confortable i lluminosa. Cal destacar: Una habitació en planta ideal per a persones amb mobilitat reduïda. Un porxo de 25 m2 tot ell amb vidrieres i banyer d'hidromassatges. Totes les habitacions disposen de armaris encastats. Totes les estances de la casa són amplies i assolellades. La parcel·la amb vistes té barbacoa. Disposa: Superfície de 217 m2, gran saló menjador amb llar de foc, cuina oberta totalment equipada, 4 habitacions dobles, 2 banys complets, terrassa, garatge, sala de màquines calefacció a gasoil. Taxa fonciere 1026 € anuals.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Osseja

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Verquivall

A Verquivall sóm un equip de tècnics de dilatada experiència en els diferents àmbits de la...

Ref. anuncio:

VK-65

Última actualización:

03/05/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Verquivall

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.