Volver al listado

Venta de casa en Camprodon de 5 habitaciones con jardín y balcón

650.000 €
5
2
234 m²

Características

  • Año de construcción: 2000
  • Combustible calefacción: gas propano
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

T'agradarà saber.. . La casa que us presentem avui està situada al veïnat de Rocabruna del poble Camprodon, a 972 metres d'altitud, molt a prop de Beget on l'estil romànic impregna els seus edificis. Aquesta encantadora casa, de quatre vents, es va fer construir l'any 2000 per els propietaris actuals a través de l'empresa Construccions Freixenet. La seva edificació segueix el mètode tradicional de la zona, amb materials i aïllaments naturals i hipoalèrgics en parets i sostres, proporcionant un ambient molt acollidor: càlid a l'hivern i frescor a l'estiu. La construcció, a més, es caracteritza per ser antisísmica, accessible en cadira de rodes a la primera planta i molt ben orientada. Les pedres utilitzades en la seva construcció provenen de l'antiga casa "Ca la Savina", i en aquest procés, un artesà picapedrer va contribuir amb la seva habilitat, creant una obra d'art que ressalta a la vista. El teulat, el qual es troba en molt bon estat, es va fer a moda tradicional amb teules artesanes antigues. Planta baixa: Consta de 75 m², dels quals es destinen a tres dormitoris dobles, tots amb unes vistes impressionants, així com a un bany complet amb banyera. A més, inclou un garatge de 42 m² per tota classe de vehicles. A la primera planta: Amb una superfície de 117 m², hi trobem la joia de la corona: una àmplia sala d'estar i menjador amb una acollidora llar de foc i un sostre alt amb bigues de fusta. Aquest espai ofereix l'accés a un porxo amb unes vistes panoràmiques espectaculars, on només cal posar-hi un peu per sentir una profunda sensació de pau i tranquil·litat. La cuina office té una llar de foc i, sortida al jardí principal de la casa, és un espai obert perfecte per a compartir àpats en família o amb amics a l'aire lliure. A més, la planta disposa de dues habitacions dobles, una de les quals compta amb un altell, i un bany amb plat de dutxa accessible, per completar la funcionalitat i el confort d'aquesta excepcional propietat. Altres aspectes a tenir en compte: - Tancaments exteriors de fusta amb vidre doble i mosquiteres - Portes interiors de fusta de pi de Flandes - Terres de parquet de roure i tova catalana - Calefacció alimentada per gas propà i dues llars de focs, una tancada i l'altra oberta, amb un tiratge excel·lent. - És destacable també que el poble està connectat amb fibra òptica, assegurant una connexió a internet òptima - Terreny de 2.230 m2.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Camprodon

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

Som una petita empresa familiar amb moltes ganes i il·lusions. Volem fer-nos un lloc en el...

Ref. anuncio:

104562651

Última actualización:

10/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.