Volver al listado

Casa en venta en calle Sant Pol de 14 habitaciones con terraza y jardín

120.000 €
180.000 €
14
5
750 m²

Características

  • Año de construcción: 1930
  • Estado: por reformar
  • Sistema calefacción: independiente
Inmueble exento de certificado energético

Descripción

Sant Joan de les Abadesses, un poble que ha sabut mantenir el seu passat medieval conservant moltes edificacions, carrers, muralles i fins i tot nomenclatura medieval. Avui us presentem 2 edificis amb un gran passat sociocultural i arquitectònic. Els dos edificis estan davant de Sant Pol, una església romànica del segle XII declarada bé cultural d'interès nacional. L'edifici més apartat de la carretera va ser fundat a principis de segle amb el nom de Fonda la Bonica. Era una fonda que acollia tant els viatgers que arribaven sobretot en tren - ja que se'l trobaven pel camí cap a la vila- com els estiuejants provinents sobretot de Barcelona i que molts d'ells venien a "fer salut". L'hereu de la fonda, en Ramonet, era un gran cuiner i de seguida en va tenir la fama. Els senyors Espona i Llaudet, amos de les principals fàbriques tèxtils de Sant Joan, n'eren clients habituals. Annexa a la fonda hi ha un espai de 100?m2 amb garatges tancats. Cap als anys 1960 la família Colomer va comprar un local del costat, i així van poder fer un gran saló per a festes, casaments, comunions i batejos, i també varen ampliar el nombre d'habitacions pels nombrosos estiuejants que venien a passar llargues temporades. Quan la família Colomer Puig no varen poder continuar amb el negoci, va cessar l'activitat hotelera que havia estat tan activa. Altres aspectes a tenir en compte: Els dos edificis necessiten reformes i es venen per separat: - Antiga fonda Ca la bonica de tres plantes amb garatges 198.000?€ - Edifici amb local de ball, salons i habitacions 120.000?€.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sant Joan de les Abadesses

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

Som una petita empresa familiar amb moltes ganes i il·lusions. Volem fer-nos un lloc en el...

Ref. anuncio:

97753651

Última actualización:

09/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con NOVA LLAR IMMOBILIÀRIA DEL RIPOLLÈS

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.