Volver al listado

Chalet en venta en calle De Brugaroles de 5 habitaciones con jardín y balcón

490.000 €
5
2
194 m²

Características

  • Año de construcción: 1997
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

304 kWh/m² año

Emisiones

64 kg CO₂/m² año

Descripción

Preciosa casa de disseny en la construcció, especialment, la façana. La casa es va construïr l'any 1997, totalment a gust dels propietaris, conservant l'essència de la casa d'origen (recuperant materials de la casa que hi havia abans) i també amb materials nous de primera qualitat. Està situada en un carrer molt tranquil i alhora molt a prop del centre del poble. Té una superfície de 194 m2, en un terreny de 351 m2, i consta de dues plantes. A l'entrar a la casa hi trobem un acollidor rebedor, amb terres de rajola hidràulica, com altres terres de la casa (com la sala d'estar i el menjador), que es va conservar la rajola de la vivenda d'origen, aportant molt d'encant a l'habitatge. A l'inici trobem una zona de descans, amb dues habitacions dobles (amb armaris encastats ) i un bany complet. A l'altra banda de la casa hi ha la zona d'estar, amb una àmplia sala d'estar (amb possibilitat d'instal.lar llar de foc, ja que té el tir a punt), amb sortida al jardí i l'escala vista per pujar a la planta. Des de la sala accedim al menjador per una obertura en forma d'arc. El menjador és recollit i molt agradable, donat que, al igual que la sala, compta amb grans finestres amb vistes al jardí, que donen molta lluminositat a l'espai. Podem accedir a la cuina tant des del menjador com de la sala. La cuina és gran, amb armaris de fusta i detalls de la rajola d'origen a les parets, que la fan única i especial. Des d'aquí podem accedir al jardí. Annex a la cuina hi trobem un safareig-rebost. A la segona planta hi ha tres habitacions: 2 dobles i una tercera triple (tipus estudi) amb sortida a la terrassa, des d'on hi ha molt bones vistes al poble i a la vall de Moià. Totes les habitacions tenen armaris encastats. En aquesta planta també hi trobem un bany complet. Els tancaments, tan exteriors com interiors, són de fusta, amb doble vidre i trencament del pont tèrmic. Totes les finestres i portes de la planta baixa tenen seguretat. La calefacció i aigua calenta és de gas instantani. Sota la casa hi ha una cambra d'aire que actua com a aïllant. En una part d'aquest soterrani (amb accés des del rebedor) hi ha possibilitat d'adequar un celler. El jardí és molt agradable, reservat (baixa exposició a terecers tant veïns com transeünts de tots dos carrers) i tranquil, amb porxo i zona verda amb arbres, plantes i flors. Disposa també d'un pou per a reg del jardí. La bona orientació de la casa (sud/oest) protegeix de la marinada provinent de l'est, durant la primavera/estiu/tardor té moltes hores de sol al jardí i durant l'estiu el porxo roman ombreig permetent la seva utilització per esmorzar i/o dinar. Tot plegat converteix aquesta casa en una casa molt especial i amb molt d'encant, per la ubicació, per l'estil i per l'amplitud de l'interior de la vivenda. Ideal tant per segona residència com per a vivenda habitual.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Castellterçol

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

La immobiliaria

Ref. anuncio:

V22-006

Última actualización:

23/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con La immobiliaria

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.