Volver al listado
60 FotosVirtual TourPlanos

Venta de casa en calle De la Sardana de 4 habitaciones con terraza y jardín

670.000 €
4
2
290 m²

Características

  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

Emisiones

Descripción

Aquesta encantadora propietat es distribueix en tres plantes, a més de tenir una planta de garatge per a la teva comoditat. En entrar, et reben dues acollidores habitacions i un bany complet amb dutxa moderna. La cuina, de disseny obert i completament equipada, es presenta com el cor del teu llar. L'ampli saló menjador, destacat per una acollidora xemeneia, ofereix accés a una generosa terrassa privada d'aproximadament 30 m2, perfecta per a moments d'oci i amb una pràctica barbacoa. Des d'aquí, unes escales et condueixen a una altra terrassa més petita, oferint-te múltiples espais a l'aire lliure. A la planta superior, descobriràs una lluminosa habitació doble amb sortida a un balcó/terrassa que ofereix vistes extraordinàries a les muntanyes circumdants. A més, trobaràs una sala destinada per a la rentadora i assecadora, així com una habitació doble en suite amb un elegant bany complet que inclou una moderna dutxa. A la part més alta de l'habitatge, l'àtic, diàfan i amb instal·lació preparada per a un bany, proporciona un espai versàtil i personalitzable segons les teves necessitats. Aquest habitatge també compta amb un ampli garatge privat, amb accés directe a la vivenda, i està equipat amb calefacció per terra radiant per a un major confort. Els tancaments d'alumini, el terra de parquet i els sostres de fusta aporten un toc d'elegància a cada racó d'aquesta propietat. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta espectacular casa que combina comoditat, estil i vistes impressionants!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Puigcerdà

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

finques bellver

LA CONFIAZA SE GANA NO SE COMPRA

Ref. anuncio:

103541414

Última actualización:

17/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con finques bellver

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.