Volver al listado

Venta de casa en carretera De Barcelona de 3 habitaciones y 170 m²

110.000 €
3
1
170 m²

Descripción

Casa situada a la Ctra. de Barcelona número 20 cantonada amb carrer Montgrony de Ripoll. És una oportunitat única de tenir una propietat versàtil i ben situada amb un local comercial en planta baixa i un pis en planta superior amb un sota coberta amb moltes possibilitats. La finca està situada en una zona privilegiada, a la mateixa carretera de Barcelona, a prop de serveis, comerços, escoles, pavelló esportiu, etc. El local comercial de la planta baixa et dona l'oportunitat de posar en marxa el teu propi negoci o llogar-lo per obtenir un rendiment addicional, és ideal per una botiga, una oficina o qualsevol altre tipus d'establiment comercial. El pis de la planta superior, tot i que necessita una reforma, ofereix un espai còmode i funcional, té superfície construïda de 72 m2 i útil de 55,19 m2 consta de menjador sala d'estar, cuina, un bany i tres habitacions. La planta sota coberta és una característica destacada, amb prou espai per un altell o un dúplex per crear un espai addicional segons les teves necessitats, té una superfície de 25 m2 construïts. La planta baixa destinada a local comercial, té una superfície construïda de 72 m2 i útil de 55,97 m2 amb el vestíbul d'entrada i una escala que comunica amb les plantes superiors. Hi ha darrere un local magatzem de superfície construïda 74 m2 al qual s'accedeix a través del mateix local comercial i també amb possibilitat d'accés pel carrer Montgrony número 3. Es pot vendre amb aquesta finca o per separat, preu 40.000.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ripoll

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

IMMORIPOLLESA

Immoripollesa, la teva immobiliària de referència a Ripoll i comarca amb més de 50 anys d'...

Ref. anuncio:

CV23

Última actualización:

23/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IMMORIPOLLESA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.