Volver al listado
43 FotosPlanos

Venta de chalet en Golf del Sur-Amarilla Golf de 2 habitaciones con terraza y piscina

267.777 €
2
2
130 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2022
  • Estado: buen estado

Consumo

87 kWh/m² año

Emisiones

45 kg CO₂/m² año

Descripción

Deze prachtige herenhuizen zijn gebouwd in een gemeenschap genaamd "Ocean Boulevard", die 31 eenheden heeft en momenteel een volledige renovatie ondergaat. De ontwikkeling is gelegen in Golf del Sur en biedt een geweldige investeringsmogelijkheid. De huizen zijn gebouwd op twee verdiepingen en bestaan uit twee grote slaapkamers en twee badkamers, een open woon-eetkamer met een volledig uitgeruste keuken. Elk huis heeft een balkon en een terras. Sommige terrassen hebben uitzicht op zee en variëren in grootte, afhankelijk van hun locatie in het complex. De eigenaar kan de woning zes maanden per jaar gebruiken en heeft een huurrendement van tussen de 4% en 9% afhankelijk van de bezetting. De locatie is uniek in Golf del Sur en de golfbaan, restaurants en stranden zijn niet ver weg. De open keuken leidt u naar een gezellige woonkamer met een prachtig terras waar u kunt genieten van de zonsondergang. De twee slaapkamers boven hebben inbouwkasten en airconditioning, evenals een badkamer. De woning is onlangs gerenoveerd en voorzien van hoogwaardige meubels, die optioneel voor een klein bedrag kunnen worden gekocht. Het complex biedt 24-uurs beveiliging en conciërge- en verhuurdiensten indien gewenst. "Ocean Boulevard" wordt een van de onlangs gerenoveerde complexen met een prachtig zwembad, een fitnessruimte en een restaurantgedeelte. De oplevering staat gepland voor maart 2023. Prijzen variëren per locatie en grootte en beginnen bij $ 267.777 euro.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Golf del Sur-Amarilla Golf, San Miguel de Abona

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

MSC IMMO Tenerife SL

Ref. anuncio:

101584599

Última actualización:

13/06/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con MSC IMMO Tenerife SL

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.