Volver al listado
43 FotosVídeoPlano

Venta de casa adosada en calle Rafel Masó de 4 habitaciones con terraza y piscina

265.000 €
4
2
146 m²

Características

  • Año de construcción: 1956
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: por reformar
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

274 kWh/m² año

Emisiones

53 kg CO₂/m² año

Descripción

PREU A CONSULTAR! Si somieu amb reformar una casa i convertir-la en un paradís arquitectònic amb qualitat de vida excepcional, aquesta és la vostra oportunitat! Aquesta propietat és perfecta per a famílies i parelles que busquen el seu propi racó de pau al centre de Salt. Ubicada en un barri tranquil, a tocar del barri vell de Salt i a prop del mercat, comerços de proximitat, supermercat i les principals vies de sortida de la població. Aquesta casa conserva l'encant de l'arquitectura típica de la volta catalana de quatre punts, amb sostres esplèndids i únics. En la planta baixa, trobareu tota la zona de dia, amb una entrada que connecta els lavabos, el menjador i la cuina. Just després, un ampli pati ofereix un espai per a la vida quotidiana, barbacoes, jocs per a nens i joves, i fins i tot un hortet. Al final del pati, trobareu un garatge espaiós amb zona de magatzem i un sostre perfecte per penjar la roba a l'aire lliure. Mitjançant una escala des de l'entrada, accedireu a la planta pis, on es troben 5 habitacions amb unes vistes molt maques al pati. Aquesta casa és la oportunitat perfecta per personalitzar-la al vostre gust, amb espai per a una piscina, barbacoa, tranquil·litat, àrees de lleure i fins i tot un hortet. No hi ha cap propietat al mercat com aquesta, és una joia única per descobrir i fer-la vostra! ? Característiques Destacades: Arquitectura única amb volta catalana de quatre punts. Pati espaiós i versàtil per a activitats familiars i socials. Garatge ample amb zona de magatzem. 5 espais a la planta primera per redisenyar. Potencial per a una àmplia gamma d'opcions de personalització. No deixeu passar aquesta oportunitat única! Veniu a visitar-la i descobriu la vostra futura llar a Salt. Estem impacients d'oferir-vos una experiència única en aquesta joia arquitectònica en brut. Us hi esperem amb els braços oberts! ?.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Maçana, Salt

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

Rafel Masó, 7 de Salt

Última actualización:

19/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.