Volver al listado
13 FotosPlano

Venta de casa nueva en calle Esquiroles de 4 habitaciones con jardín

1.190.000 €
4
4
238 m²

Características

Certificado energético no indicado

Descripción

CASES D'OBRA NOVA 100% PERSONALITZABLES, FUNCIONALS I SOSTENIBLES EEt presentem dues cases d'obra nova ubicades a la parròquia de Sant Julià de Lòria, són cases funcionals, sostenibles i pensades pel dia de demà. Cases 100% personalitzables tant a nivell de distribució com d'acabats, cosa que permet adaptar la teva futura llar totalment a les teves necessitats i gustos. Aquestes cases compten amb tres plantes, la primera d'elles a peu de carrer, on trobem un ampli garatge per a 2 cotxes, a la vegada hi trobem un ampli rebedor, que ens dona pas a una habitació amb bany en suite amb gran vidriera amb sortida a un balcó amb vistes úniques sobre la vall. Accedim a la zona de dia, on trobem un ampli saló menjador de 50 m² amb la cuina integrada en el mateix espai. Des del menjador accedim a una terrassa de 28 m² semi porxada amb zona de chill-out i un jacuzzi per gaudir vespres únics en família. Arribem a l'última planta, on trobem la zona de nit, aquí disposem de 3 habitacions dos d'elles dobles, i una d'elles amb un bany en suite. La tercera és una individual. Totes elles amb sortida a jardí. Aquest jardí disposa de 260 m². Unes cases còmodes, funcionals i ubicades en un entorn idíl·lic que a més pots personalitzar-la tota al té gust tant quant a distribució com d'acabats. Coses que t'agraden d'aquestes cases: 100% personalitzable Àmplia zona de dia Ampli jardí amb vistes Terrassa a peu de menjador amb jacuzzi 4 habitacions (dues suites) 3 banys + 1 lavabo de cortesia Ascensor Pàrquing per a 2 cotxes.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Aixirivall

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

LABB PROPERTIES

Ref. anuncio:

65288-Promo-1-104626206

Última actualización:

21/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con LABB PROPERTIES

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.