Volver al listado

Casa adosada en venta en Balàfia - Secà de Sant Pere - Llívia de 4 habitaciones con terraza y balcón

249.500 €
4
3
344 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2008
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

125 kWh/m² año

Emisiones

63 kg CO₂/m² año

Descripción

Casa Independent Adossada a la Partida de Llívia a Lleida. Construcció bona i recent, autopromoció. Façana maó cara-vista, la casa està en un estat general perfecte, materials emprats d'alta qualitat, tant exterior com interior, la casa és tota exterior, amb grans terrasses i molta llum natural, estances i habitacions grans i espaioses, molt pràctica, confortable i còmoda, la casa es distribueix de la següent manera: Planta Baixa: Entrada a la casa per porta principal que dona accés al hall-rebedor on podem anar al pàrquing-magatzem i les escales per pujar a la planta habitatge-pis. El magatzem es de grans dimensions uns 160m2, amb accés amb una gran porta automatitzada. Planta Primera: Habitatge-Pis, distribuït en menjador cuina, on donen directament a una gran terrassa i les tres habitacions, la principal es força gran de tipus suite, amb un bany complet incorporat. Les altres dues habitacions, una és gran i l'altra és tipus despatx i un altre bany complet. Planta Segona: Espai diàfan d'uns 70 m2 totalment exterior per davant i darrere, aquest espai es pot dividir, i sortida una gran terrassa. Calefacció amb caldera mixta de gas-oíl Aire condicionat al menjador i Preinstal·lació a la resta Preinstal·lació Plaques solars APROFITA PER VISITAR-LA T'AGRADARÀ!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Balàfia - Secà de Sant Pere - Llívia, Lleida

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Finques Mallol

Ref. anuncio:

101097810

Última actualización:

06/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Finques Mallol

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.